Workshop 2 er igang!

Då er første dag i Oslo over, og vi har hatt ein innhaldsrik og spanande dag!!

Først fekk vi av Johnny Sandaker høyre om korleis VR-briller kan nyttast som opplæringsverktøy innan til dømes konflikthandtering. Vi fikk og prøve VR-brillene med innspela scenario frå psykiatrien. Dette gav meirsmak! Her ligg det mykje potensiale for opplæring i biblioteka trur deltakarane.

Hanne Blomfeldt og Rita Parnas frå politiet, samt Kristine Gamlund frå Barnevernet ga oss ein nyttig, interessant og veldig lærerik innførsel i korleis desse to institusjonane arbeider mot barn og ungdom, og kva bibliotektilsette bør gjere og har plikt til når det kjem til utfordringar som ein kan møte med disse brukargruppene i biblioteket. Deltakarane kom med mange spørsmål, og vi fekk drøfta fleire scenario frå biblioteka med desse engasjerte og flinke foredragshaldarane!

No gleder vi oss til dag 2!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s